perjantai 17. huhtikuuta 2015

Tervetuloa takaisin, rakkaat sormukset!

Kyllä, sormukset mahtuvat taas näihin nakkisormiin, jeeeee! Muutenkin arki on jatkunut kivasti myös toisella viikolla. Liikuntaa on voinut lisätä pikku hiljaa, ja joka kerta se reippailu vaan tuntuu entistä mukavammalta. Ihana huomio. Ja sekin hei, että tissit on vihdoin hiukan kutistuneet - tätä lausetta en varmaan sitten enää toistakaan muutaman kuukauden kuluttua ;)

Herkuttelu on kyllä niin siistiä. Tai no siisteydestä voi olla monta mieltä, kun valkoisen sohvan päällysteet täytyy taas heittää koneeseen suklaansyönnin seurauksena. Korostan kuitenkin, että lähinnä sen paikan vuoksi, jossa mies tapaa istua iltaisin. Mutta mistään en ole vielä kieltäytynyt, vaikka pikku hiljaa alkaa kyllä käydä ilmeiseksi, että kannattaisi. Olen kyllä koittanut aloittaa illan (jolloin se herkutteluvimma iskee nyt kun on tullut tavaksi) popsimalla appelsiineja ja kiivejä, mutta vielä en ole päässyt siihen pisteeseen, että ne riittäisivät. Kun tähän lisätään vielä anova katse ihanalta mieheltä, jolla ei kestävyysjuoksijan kropassaan ole grammaakaan ylimääräistä ja kysymys, että "eikö meillä rakas oo mitään hyvää tänä iltana", täytyy se herkkukaappi penkoa läpi kuitenkin. Itsehän minä sinne niitä suklaita ostelen, joten helpointa olisi lopettaa touhu jo kaupassa. Niinkuin täytyy siinä vaiheessa tehdäkin, kun niistä oikeasti haluaa eroon. Nyt en vielä taida haluta...

Viikon liikkumiset:
la 30min vaunukävely
su 30min vaunukävely
ma 15min vaunukävely ja 15min ylä- ja alavartalon kuntopiiri (3kg käsipainot mukana)
ti 20min kävely ilman vaunuja, hiukan reippaammin
ke lepo
to 45min sauvakävely
pe 30min vaunukävely + 20min koko vartalon kuntopiiri (3kg käsipainot, 6kg kahvakuula, jumppapallo)

Kaupassa tuli ravattua melkein joka päivä, samoin leikkipuistossa isomman tyttösen kanssa. Perjantaina tuli lisäksi hiki pintaan siivouksen ja lakananvaihtojen myötä... Kotiäidin arkea parhaimmillaan, oikeasti!

Ja sitten se murheenkryyni, vaaka, pahin viholliseni - vielä ei olla siinä parhaat kaverit-vaiheessa... 2kg lisää oli haihtunut, joten nyt ollaan tilanteessa + 14kg lähtöpainoon verrattuna. Kyllähän nuo tuossa vyötäröllä ja reisissä tuntuvatkin... Ei auta, katse eteen ja suupielet ylöspäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti